Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet


Havet ger
ett obeskrivligt lugn

En längtan att drivas
vind för våg

Glömma det
som glömmas skall

Och blicka nya
horisonters rand




Fri vers av Al Lanzon
Läst 842 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-16 22:12



Bookmark and Share


  aol
Underbar dikt
2017-10-08

  stella
JA..och drivveden det ger kan vara skatter.... :)
2009-06-13

  Nils Teodor VIP
Din dikt är helt underbar.
Raderna smeker mina sinnen.
2009-06-12

  Eva Langrath VIP
Underbar text om havet som visar livet
2009-05-21

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-05-18

  Lilla My* VIP
Varm förtröstansfull...havet...skogen...samma lugnande inverkan...
2009-05-17

  Blåbäret
underbart!
2009-05-17

  Miss Mod
Din text som ett vackert smycke.
2009-05-17

  Johan Bergstjärna VIP
Havet ja...

Skön salt liten pärla.
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon