Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...men hon gillade visst Beatles och Stones



När det var sängdags
nynnade han Kjell Höglund
jag hör hur dom ligger med varandra i våningen ovanför
då drog du täcket över huvudet

I bilen till weekendpaketet
masserade han dig med
Kriminella Gitarrer
Problem
och tidig Wilmer X

På förlovningsfesten
överraskade han med
liveband som bara spelade
The Clash covers

Det blev inget bröllop
i slutet av juni
men vad gjorde det
när Bob Hund skivorna
återfanns i bråten efter dig




Fri vers av Al Lanzon
Läst 611 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-07 10:53



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Varför inte lite Cosmic Overdose!?

Musik är viktigare än kärlek!! : )
2009-06-13

    resilient
det är därför man alltid noggrant ska lyssna igenom det fådda blandbandet före bröllopet!

Snygg text, gillar den, bokmärker.
2009-06-07

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon