Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg ingenting


Fråga mig inte
igen

om jag älskar
om jag bryr mig om

jag vet inte
är inget svar

och jag vill slippa
se dina ögon gråta

så säg ingenting
bara le
och kyss mig igen




Fri vers av Al Lanzon
Läst 537 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-04 22:54



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert...de finns gånger när tystnaden är bäst
2011-08-12

  Blåbäret
superbra och tillräckligt ibland i allafall...
2009-05-06

  Peter Jr Eriksson
galant skrivet ! bara pluspoäng!
2009-05-06

  Sladjana Zubcevic VIP
Underbart skrivet!
2009-05-05

  Johan Bergstjärna VIP
Jo.... säj nånting, bara nånting litet iaf...
2009-05-04

  Miss Mod
Fegheten har tagit av sig hatten, tror jag.
2009-05-04

  L Patrik W Johansson VIP
påminner om autumn sonnet med Baudelaire "just be beautiful dear"
var menat som beröm inte pik (med liten skruv...eller vad de kallas)

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon