Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en flod som flyter stilla fram



Det finns en bro
mellan oss

en flod som flyter
stilla fram

en tidlöshet
jag alltid saknat

en önskan
om livets början

som binder till dess slut


Någon sa mig
föreställ henne
med förvridet ansikte
fyllt av bölder och
tandlöshet

ställ sedan frågan
om du älskar

ofta har tankar
av detta slag
fått mig att tvivla

tro att gräs är grönare
och frihet vackrare

men nu är allt annorlunda
med mig
och dig




Fri vers av Al Lanzon
Läst 725 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-28 21:47



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert om intim & mognad kärlek. ( tolkar jag det som )
2009-05-22

  Blåbäret
har väl en bro byggts så finns alltid vägen där
en länk mellan varandras hjärtan
där man vågat visa och vågat se det innersta sköna
där brofästet är förankrat i
då är det annorlunda...

fint skrivet!
2009-05-02

    leelee
Mmm...man älskar insidan och med insidan...
2009-04-30

  Rosen VIP
De första meningarna rörde starkt mitt inre...
denna text ger mig en känsla av att balansera på en skör tråd...
Den mest tänkvärda jag läst på länge!
Stor applåd!
2009-04-30

  CRAIDLARN
denna dikt gav mig tankar, och det är bra... tack..
2009-04-30

  Miss Mod
Ibland när det blir annorlunda mellan två människor, blir det vackert, som detta.
2009-04-29

  Sladjana Zubcevic VIP
"Det finns en bro
mellan oss

en flod som flyter
stilla fram

en tidlöshet
jag alltid saknat

en önskan
om livets början

som binder till dess slut"
Underbart skrivet!
2009-04-29

  L Patrik W Johansson VIP
simplicitet som behövs på denna planet
skriver om teman många försöker uttrycka med få ord
tyvärr blir det ofta långt som en bok
ett halvrim, jo jag är medveten om det

en vers till dig

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon