Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I passionens namn

Sockerdrickan i handen bubblar blöta tändstickor
och hoppet har tynat bort bland snöslasket.
Men ljusen tänds ändå min vän, för dagen är din fackla!

Glädjen; säg den inte, Lev ut den!
Ilskan; säg den inte, Lev ut den!
Sorgen;säg den inte, Lev ut den!

Lev ut, se inåt,utåt och omkring dig för att stå rakryggad
inför den heta passionens gyllene handlingar.

Och allt smakar Himmel!




Fri vers av "Dempa"
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-26 20:58



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin hyllning till livets äventyr.

Eva
2008-11-26

  Eaglemountains VIP
Jo, man ska leva sina känslor fullt ut! Hela tiden! Och står rak! Då känner man passionens sötma ....
2008-11-26

  dalida_bl
Det var med mycket energi, kraftfull....på riktig i passions namn....

Fint !!!
2008-11-26

  Tina-sol
Gillar den! Ett stycke skriven energi. Tack.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"