Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Död.


För att det är redan för sent

Nej, för att det är vi som leker leken
Bestämmer hur den ska sluta

det är vi som skriver manuset till vårat liv
med tårar av glas, på ett papper av sten

Glaset krossas när det landar
Men det gör ingenting




Fri vers av Hon där borta
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-27 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta