Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags


Så är det då dags

att ta mitt förnuft till fånga

och gå och lägga mig

för att sova

innan midnatt




Övriga genrer av eva m h
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 23:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det är svårt att vara klok - mitt i natten....
2008-11-29

  Eva Langrath VIP
Morgonens igenkännande skratt.

Eva
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

eva m h