Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 28 november







När du tror
att du vet
vad någon
annan tänker



då skall du
passa på
att plocka ner
så många stjärnor du kan




Övriga genrer av Bim
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-28 16:42



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så fint skrivet Bim!!
Passar på att plocka ner en korg full med stjärnor nästa gång*:)
2008-12-03

    Maria Malm
Har fullt upp med att hålla reda på vad jag själv tänker..
2008-11-29

    papillon
Jag vet min själ inte ens vad jag själv tänker..... Men applådera kan jag!
2008-11-28

  Yrre VIP
Så fin..synd att det inte blir så många stjärnor bara..
Men du får en av mig, även om jag inte ens kan ana vad du tänker!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim