Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland har man bra lust bara..


Super mej full.....

             

och vill ha massor
av snusk

för ikväll regnar de

och jag har en
orolig lust

             Super mig full
och otrevlig

För idag är jag  man
och du får stå ut

super dig snygg
och sexig

 för jag vill knulla

säger du är vacker
bara du ger mej
det jag vill ha

Knullar dig
med mina ord

vet du gillar de
rodnande

              Super mig full
för det är fredag

Retar dig
med mina fingrar

jag vet
du tänder

säger detta är
min och mina
läppar

                 Super mig full

 

 

 

 

 

 

 

 

och vaknar imorgon
ensam med min
huvudvärk

 




Fri vers av Gryft
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-28 17:41



Bookmark and Share


  Svartsilver
Japp känner igen detta;)
2008-11-30

  Njord
Låter kul!
Gillar texten och rytmen
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft