Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blanksteg

Röda band av remsor framför
         f r a g m e n t
                   av Historiens gång
        det kallar jag
                 riktiga
                 Restriktioner
                        Håll undan!
          ni får veta allt ni behöver i kvällspressen

kanske, om man har tur
                 finns det något
                          mellan
                                 rubriken
                                     och
                                 reklamen

Förlåt!
       men jag är en
                 sådan person
       som faktiskt vill veta
                  varför
                       jag fick torka
                                 blod från skorna
                  efter en lugn promenad
         på kullerstenarna där nästan ingen annan går




Fri vers av Pontus Landström
Läst 468 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-28 18:38



Bookmark and Share


    Patrique
Har läst den sedan en tid....
Måste bara få delge Dig min högakting över din skrivarkonst....
så ung...så utvecklad....
Bäste Pontus - Återigen....fortsätt på din givna bana !
2009-01-09

  sachie
sista delen satte sina spår...... KOnstigt nog så burkar man inte alltid hitta de där viktiga svaren mellan rubrik och reklamen....

^_^
2008-12-17

  Bjarne Nordbö
Framför allt satte sig sista strofen i mig. Men som helhet. Bra.
2008-12-13

  MeAmmie VIP
Helt enkelt perfekt, kul formulerad och underfundig! Fredens liljor/Ammie
2008-12-07

  Fredrik P. VIP
bra poetat.
lycka till i
fortsättningen
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Pontus Landström
Pontus Landström