Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologilektionen


Du visste vad

du sökte


När dina

händer

gled innanför

blusen


På jakt

efter mitt

hjärta




Fri vers av Suzan
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 09:59



Bookmark and Share


  Gab
Fräck men djup på samma gång.
Enkel och klockren,
Vackert!!!
2009-01-17

    ej medlem längre
Fint!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan