Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuka

Avundsjukan..
giftig förgörande
angriper där den kan
med sitt otäcka fula..
försöker kväva allt
där den går fram...
så full i ondska så elak
denna vidriga pest..
måste bekämpas
dagligen i människoliv..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 12:06



Bookmark and Share


    tokpoeten
bra beskrivning.
2008-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Även här på poeter.se gör den sig gällande.
Och varför skulle denna plats vara ett undantag?
Här finns ju människor.
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP