Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandat...



sorgset leende

skymtar flyktigt under två

droppande ögon





Fri vers av glittertindra
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-29 12:20



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sällan är livet svart eller vitt utan det är som baken, delad, i såväl glädje som sorg och må glädjen vinna...
2008-11-30

    miramari
Multum in parvo eller på ren svenska; dina få ord säger mycket.

Bra!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra