Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet det där med sex..

 

lite överreklamerat
eller hur

Något folk bara snackar om
som något himmelskt
bara snack

Äsch,kladd och söl
och när det är över
vill man bara försvinna
in i duschen
bli av med allt

Sex en grej för stunden
en sak man bara vill ha gjort
och sedan tillbaka till
verkligeheten och tvn

Eller hur?

 




Fri vers av Gryft
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 15:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
*skrattar*
Låter som det är dags att ta en paus, kanske avstå ett tag tills saknaden infinner sig...?
2008-11-30

  Gryft
Den som säger sex är det bästa i livet
har fan aldrig varit
ordentligt skitenödig L*
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft