Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt som honung

Söt som honung
det är du mitt lilla barn
Sötaste ungen i hela sta´n

För varje blick som jag skänker dig
känns det som mitt hjärta går itu
Halva bor hos mig
och andra halvan den får du.

Du läker långsamt min trasiga själ
du mitt lilla honungsbarn
Sötaste ungen i hela sta´n




Fri vers av Marlou
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-08-15 13:14



Bookmark and Share


  Markattan
Varmt och sött skrivet till en älskad unge. Fint!
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Marlou