Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en ängel


Lilla barn

Lilla barn, lilla du
vart finns du nu?

Ser du mig?
Ser efter mig?

Jag ler.

Leker du, hör du mig nu?
Jag har dig i min famn när jag blundar.
Du följer mig vart jag än går,
smeker ditt huvud, luktar i ditt hår.

När du kommer tillbaka blir mitt liv fulländat.
(Åtminstone tror jag det.)

Tokig eller ej jag drömmer jämt om dig.
När jag sover när jag blundar,
finns du alltid här hos mig.




Fri vers av Marlou
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-08-15 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert....
2005-08-18

    ej medlem längre
Sorgligt, men ömt och vackert.
Skulle dock skriva "var är du nu?" där i början.
Och så har du glömt ett j i tredje raden nerifrån.
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Marlou