Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemvandrare


Hon sa:
I sanning är jag
En vandrare
Som vandrar
Rotlöst genom livet
Ständigt sökandes
Frid
Ständigt sökandes
Hem

Och jag vandrar själv
Men jag är inte ensam
Där jag går
Vi är en särskild ras,
Hemvandrare,
Vi sällan stilla står
Du förstår,
Vi söker ständigt
Likar
Svar
Riktning
Mening
Där vi går,
Längst våra krokiga vägar
Hemåt




Fri vers av enna
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-01 00:54



Bookmark and Share


  Rockalex
Ja det stämmer jag är också en av dom
2009-02-09

  MeAmmie VIP
Wow! Hur kan jag missat denna? En helt perfekt beskrivning på sökande efter sina/mina rötter! Den gled in i hjärtat och bokmärks<3
Fridfull Jul Och Ett Fredfullt År 2009/Ammie
2008-12-22

  Carola Zettergren
Underbart bra detta!!!!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

enna