Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SINGEL

 

känns som jag sitter i en bur

så jäkla svår att ta mig ur

detta livet suger

Fan,det är jag som inte duger

 

En känsla ,jag blir desperat

jag måste få träffa någon snart

är det bara jag som är över

finns där ingen annan som behöver

 

Alla verkar ha,alla har  ju fått

men här sitter jag,som inte fått nått

Fan,kan inte livet sätta fart

jag ligger i,jag är inget lat

 

Vi, de flesta som är singel

vi,söker inte bara mingel

vi vill ha mer,vi vill ha handling

om det nu till trotts ska bli förvandling

 

=)




Fri vers av Gryft
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft