Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga nu..

 

 

Välkommen,min dörr står öppen

jag vill du ska komma in

står här så enkel ,så sårbar

jag undrar vill du bli min

 

 

Jag vet du har minnen

vet du har haft ditt

jag vet om all smärta

men du,jag har haft mitt

 

Jag öppnar min dörr

vi kan prova ,vill ha massor

jag vill ha dig med ditt liv

så snälla du,våga,

ta nu ett kliv




Fri vers av Gryft
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-01 19:22



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-12-01

  prinscess VIP
ibland det vara svårt att ta det klivet men det här var mycket vackra ord
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft