Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt liv skapar musik!


Big Vibez!

Nuet doftar; som vackra landskap omsvept i sommar.
Själen doftar; som efter regnets svepande frälsning
Vi ska bli ett med: den underbara händelsen.
När nuet klingar ut i ljuv musik igen.

Känn rytmen ifrån frälsaren.
Se skapelsen.
Känn kärleken, andas den!





Fri vers av "Dempa"
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-01 20:08



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Känn!!! Hehe, har du blivit ett med naturen?
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"