Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i en båge

 

 

Jag vänta på dig,väntar på ditt

jag håller inget tillbaka,mer än mitt

av energi,du i en båge,elektricitet

just nu det vackraste

 det finaste jag vet

 

Själar slingrar ,slingrar av sinnen och kraft

med dig ,det skönaste

det finaste

 jag haft

 

Vi väntar efter den stora tomheten

den som kommer efter,ja du,vi vet

jag söker dina centrum,hjälper din kropp

mjukt ömt hårt ,på väg mot din topp

 

Du faller så sakta,med kropp i svett

tillbaka till mig,jag kysser dig lätt

en smekning,den sista,en stilla kyss

du kommer tillbaka ifrån, där du varit nyss

 




Fri vers av Gryft
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-01 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft