Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annons...

till en bortsprungen

 

                           Vart tog du vägen?

 

 

 

Eller var det jag som försvann?




Fri vers av Gryft
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft