Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanmark över att läpparna inte alltid säger det som hjärtat skriker.


Vanmakt.

Så många gånger har jag försökt säga de där orden till dig.
Men de blir sittande i halsgropen.
Kommer aldrig ut, Kommer aldrig fram.
Hur ska du överhuvudtaget kunna veta?
Att det är dig jag vill vara med.
Om jag aldrig får fram orden.




Övriga genrer av munin
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-12-02 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

munin
munin