Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig i ögonen

 

 

Jag ser dig i ögonen

ser i din blick

du är så lycklig

av det du nyss fick

 

Ser i din blick

ser kärleken strömma

känner din värme

du kan inget gömma

 

Ser all din kärlek

jag ser tro du ser  hopp

när du älskar med mig

när jag älskar din kropp

 

Jag ser allt du vill

känner hetta och värme

jag vill börja om

och du kommer närmre

 

Vi ser varann i ögonen

du ser in i mig

vi håller i vi håller om

och du,jag älskar dig

 




Fri vers av Gryft
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-02 16:51



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fint uttryckt!
2008-12-22

  anita VIP
Så vacker dikt. applåder får du av mig.
2008-12-02

  Svartsilver
Så vackert och sensuellt jag vill oxå ha love!!
2008-12-02

  Afrodite
En mycket vacker text, du är en sann romantiker;)
2008-12-02

  Therés
oj! så mycket kärlek denna text andas.
Härligt att få läsa.

Tack!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft