Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåsta

när sommaren svek
väntade vi på hösten
ånyo blåsta




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-08-15 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket blåst! Jag gillar verkligen denna poetiskt tilltalande dikt om... ja lite hopplöshet som jag ser det.
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP