Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lustig  eller lustresa


Äter dig på vägen..

 

       till din källa
 
 

   mina ögon
får inte nog
och inte mina fingrar
som vandrar
gatlopp
med  din lust

allt medan din mun säger
      ja ja ja och nej

   mina läppar
ljudlös i sitt språk
låter tungan röra dig

Och nej
jag har inte glömt
bort alla dina
punkter zoner
kullar och
du vill gärna
visa vägen

Men som en blind
rör sig mina händer
fast ögonen ser
    dig

jag hör dig
och jag vet
den rätta vägen

Känner till alla stigar här
vet vart de leder
smekt och lekt

på dessa vägar förr
men aldrig den samma

     Vägen till din källa
inte svår
men krokig
och avvägar finns där
          gott om


Du älskar att hata
mina avstickare
hatar att älska dem
som ett barn med fråga
är vi inte framme snart

 

Men jag är alltid på upptäcksfärd

 

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-02 18:00



Bookmark and Share


  Svartsilver
när jag skrev bittra tös menade jag mig att det var jag som skulle varnas;)
Kanske bäst å skriva det:)
2008-12-02

  Svartsilver
Mohahaha kanske denna bittra tös måste varnas innan hon blir överkåt!
2008-12-02

  Svartsilver
Myyys och erotik varning!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft