Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slentrian i repris

stanna upp
låt dina ögon andas
djupa andetag
långt in i själen

ser du inte
att du går i repris
samma episod
om och åter om

stanna upp
sätt ner foten
kräv tillbaks det
som är ditt

lev!




Fri vers av Fredric
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-02 21:34



Bookmark and Share


  lyckeli
du fin, skrivit alldeles för lite kommentarer på
denna!
så jag skriver en till
bara för att så där du vet

nä, bastu och grejer
2008-12-12

  lyckeli
fin...du vet... så som i fin...
2008-12-04

    ej medlem längre
Just nu är jag ej i fas med mig själv så att kommentera denna konstruktivt finns ej..
Men jag föll in på dina ord, precis som min styrka är som mest svag och jag skall låta denna vara framme ett tag.. för att se dina ord och stärkas..
Just som jag behövde dem.. orden..
Så, tack..
2008-12-02

  lyckeli
se, nu kan man ju läsa utan att bli
galen

om man nu inte var det innan
2008-12-02

  lyckeli
repris är min melodi...
gillar inte bilden,
stör texten...
2008-12-02

  Alfie M
Absolut!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric