Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar på alla tomrum mellan våra rader....

 

har hört dem och
ingenting är som förut
allt är försvunnet  ,tyst i
tom (a) rum
och vinet är slut

min sista cigg går upp i rök
och i dina ord  ,mellan raderna,
märker jag bara ,du och jag,
men ingen ide till nya försök

Tog en lång stund att komma hit
bergodalar som på tivoli
ibland  på rosor
då när båda älskade
och det var vi

och nu mellan våra ord
tomma rader fattas allt
vi går i tystnad
och ingen av oss vill
 ge såren mera salt

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-02 21:55



Bookmark and Share


    deb8
Du beskriver känslan av förbi helt suveränt. Tomrummen som bara infinner sig och man kan undra vad som stod där innan eller vad man fyllde tomrummen med då när kärleken levde. Enkelt, snyggt och väldigt berörande.
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft