Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst vore det skönt om det fanns ett livsfacit.med alla RÄTTA svar... ......eller inte!!


facit

Tänk om det fanns
ett facit nånstans
med alla dom rätta svaren
när frågan är svår
och beslutet får
så väldiga konsekvenser

men så enkelt är inte livet
att svaret är färdigskrivet



och tack och lov för det!




Övriga genrer av kia k-n
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-02 22:09



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det här tycker jag mycket om. Tack
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n