Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva Skrev Skrevade

Ja att böja ord är kul och att sen låta dem falla ner från läppen är skönt.

 Vi här i Linköping har fixat en träff för människor med sådan läggning...vi kallar den för en "Poetträff" av någon anledning.

13 december klockan 15.00 träffas vi som har tid och glögg eller andra vanor.

Mer information finns på bloggen och på Blomsters sida.

Väl mött!

 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-02 22:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Linköping är en okej stad
där bor ju folk en känner
fast vad till är väl vänner
om man inte kan ses till och från
dricka varandra till och spela grammofon?
2008-12-03

    Herr Ångest
Ohh, synd att jag inte bor i Linköping..









Eller nja.. kanske inte ändå.. hehe ;P
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du