Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barskrapad

en kran som aldrig slutar droppa
fönster som alltid står och drar

en kärlek som inte jag kan stoppa
hoppet är allt som jag har kvar




Fri vers av mariaveronica
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica