Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget

inget

jag är full av inget

min kropp är

som ett djupt hål

som inte går att fylla

med annat än inget

jag hatar inget

jag saknar något




Fri vers av mariaveronica
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-02 23:48



Bookmark and Share


  Don Michael
"min kropp är som ett djupt hål som inte går att fylla med annat än inget". Starkt! Många känner säkert igen sig. Ger mig eftertankar.
2008-12-03

    enna
Fina ord om starka känslor. Igenkännande; detta att känna sig full av inget.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica