Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden..

Kärleksorden...
ristat i mitt hjärta
ljuder inom vackert ljuvt
famnar själen varmt så ömt
finns hos mig för alltid gömt..





mare





Fri vers av mare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 00:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ristat står kvar.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP