Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargat och bränt

dagar som aldrig blev

 visste du inte

om smärtan  var  din

eller rummets

dimmorna sotade

förgiftade

trubbiga kanyler

krasande ben 

hur skulle du

kunnat se

när stjärnorna

var svartare än natten

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-03 11:51



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Den här dikten gör ont att läsa, så bra du skriver Carola!
2008-12-03

  RogerIvan
Att svarta stjärnor lyser svart syns förmodligen bäst i den svarta dimman där man inte säkert vet vem eller var man är.
2008-12-03

    Maria Malm
Stjärnorna som ska kunna vägleda..men här är de svartare än natten..
2008-12-03

  noname_realmind
Stjärnor svartare än natten...
Oj vilken stark bild av smärta och mörker...
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren