Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten går på lina

över ravinen

faller huvudlöst

får vingar

 i sista ögonblicket




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-03 12:31



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
det var säkert inte syftet eller undermeningen i dikten,
men jag får den här känslan av att det finns hopp ändå.
det ska bara ner ända längst ner först, sen så blir det bra.
2008-12-04

  Lia-Lej
Vingar får vi kanske inte förrän vi vågar falla! Kärnfullt och Bra!
2008-12-03

  noname_realmind
Underbart!
Jag vill oxå få vingar i sista ögonblicket... ;)
2008-12-03

  RogerIvan
Konsten är vingarna
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren