Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberhaiku

den korta dagen
bjuder sparsamt av ljuset
sparar energi




Fri vers av Anders P VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2008-12-03 14:32



Bookmark and Share


  andrasidan
En ekoexistensiell dikt :-)
2008-12-03

    Madeleine Ågren (Maduska)
Fin! Men kanske "spar" energi?
"Jag spar energi, du spar energi ... " Inte säger vi jag sparar energi??
2008-12-03

    Madeleine Ågren (Maduska)
Fin! Men kanske "spar" energi?
"Jag spar energi, du spar energi ... " Inte säger vi jag sparar energi??
2008-12-03

  Per Teofilusson
vilsam och skön, som dagen, som ett glas med vatten.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP