Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång för länge sedan

kramar daggstänkt mossa mellan tårna

 silar sanden genom timmarna

 som runt rullar runt

 tungt lugnt

vaggar pärlorna i linjerna tänker så blå

svalkar solarna som brann orange och

minns litegrand

fast jag var  liten då

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-03 14:50



Bookmark and Share


  * Ammi *
ljusa barndomsminnen
nostalgi ...
2008-12-04

  dansa som dom andra
jättemysigt och jättevackert.
2008-12-04

  Sandvargen
jättemysig
2008-12-03

  noname_realmind
Visst är det skönt med mjuka ljusa barndomsminnen... världen var liksom ordnad på ett annat sätt då... :))

Vackert!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren