Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jul-ljus

vandrar i kvällen
gnolande på
en gammal låt
av Gary US Bonds

"I'm out of work"

och lysdioderna
längs gatan skriker

köp för fan
julen står för dörren




Fri vers av Anders P VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 18:22



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Lite munter känsla, julekänsla, faktiskt! Tack för den gnolande promenaden.
2008-12-03

  Per Teofilusson
Du, kanske bra att vara arbetslös och utan pengar i denna månad av skenande kommers. Som ett statement.
2008-12-03

  Vind
Att nämna Gary US Bonds ger extra credit :)
Klart o snyggt levererat budskap i övrigt...
2008-12-03

  vera gade VIP
jo det är julbocken det - hinhåle i förklädnad- faktiskt.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP