Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill förenas

jag drömde om dig inatt
inte för att det är ovanligt
mer för att det var verkligare än någonsin

jag kunde känna hur dina händer placerades noga
på mina höfter, och markerade sitt revir
dina andetag i nacken, och viskningar i mitt öra
närmare än någonsin

mitt grepp runt fönsterkarmen som hårdnade
då jag rös som aldrig förut
och jag kom på, att det var nu det var nära
när vi två blir en, typ

dina fingertoppar över min hud

sen ångrar du dig
sen vaknar jag

har ni tänkt på att man kan spegla sig i fiendes ögon?
att man inte alltid blir sedd av de man vill,
men de man kämpar mot
ser en mer än de flesta
och det var ögon
händer
fötter
öron
läppar
ben
bedjande
jag vill

jag vill förenas
jag vill skapa
jag vill ha
dig

jag vill drömma





Fri vers av annkajsafelicia
Läst 422 gånger
Publicerad 2008-12-03 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia