Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödvinet och jag

en krossad vinsflaska på mitt köksgolv

glasskärvor som badar i en stor röd pöl
vinet liknar blod
jag sätter min fot i det

skärvorna tränger in i trampdynan
smärtan ilar upp genom min kropp

jag och rödvinet är ett

ett krossat hjärta på mitt köksgolv




Fri vers av mariaveronica
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 22:33



Bookmark and Share


  Don Michael
Sista meningen är pricken över i:et...vackert!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica