Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåfärgad


mammans blåbärspaj
färgade plötsligt både
barn och sommardag




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-08-17 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och ja.....
2005-08-18

  johii
superhärlig!
2005-08-17

  Myself
hoppsan!bättre njuta än inte få blåbärspaj,gammalt talesätt.
2005-08-17

  Teresia Ridell
Fin !
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP