Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En piprökares vaggvisa

En skorsten visslar en vacker visa för lisa
de sa att visan förgör henne
men Lisa förstår inte.

Snälla nån
Lisa vill härifrån, bortifrån, därifrån
hemifrån - dom är fån.

Om närhet bara är kontakt
får hon aldrig släppa min hand.

¤ ¤ ¤

Två åror sjunger en sång för dårar
de vägrar det hon står för.

De sitter där fast i ingenting
sitter i båten som vandrar sakta in
in i slutet, början - det böljar.

Men vem vet vad ändå?
Vi möts här så nu och då.
I ljuset, mörkret, två - nu och då.
Vi möts här nu och då.

Vi möts, vem kan vara ensam då?




Fri vers av S.C.
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-08-16 10:57



Bookmark and Share


  Cornelia
Väldigt vackert skrivet.
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo