Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet hur ...

 

 

Dina ord i mitt öra

jag känner vad du vill

jag ryser och njuter

ord som


ta    

    ge    få

snälla     

        nu

 


  och jag faller

 

En hand på min kind

ett par  läppar vid mitt öra

en lätt kyss

och så dessa

viskande ord


smek  

         förför

mig      älska

  

   och jag faller

 

Din blick och ett leende

en hand i min hand

som visar vägen

medan du tyst säger orden


naken      

    het

hårt      

 länge

    

     och jag faller

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 257 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-04 17:44



Bookmark and Share


  Blåbäret
snyggt och härlig rytm i dina ord
2008-12-06

  Miss Mod
Ja, Du kan verkligen uttrycka Dig!!
2008-12-06

  Eva Langrath VIP
Intensiv text.

Eva
2008-12-06

  Svartsilver
Du skriver fint!!
2008-12-06

  Lyckohäxan Enediel
aaah så nice...lite mjukt mysigt att läsa! =)
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft