Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menar dem hela

 

Ställer mig på berget
låter solen värma
hela min nakna kropp
till helhet

Strålarna gnistrar
mot vattenytans rörelse
och jag låter orden
frihetens ord

Jag hör dem från mina läppar
menar dem hela
in i viken

Så makar jag på mig
så att du får plats bredvid
så vi kan hoppa tillsammans

Och när jag hoppar..

ner i sjöns himmelsblå vatten
känner det våta
mot min heta kropp
hör bruset
av mitt jag som sjunker
och tystheten
när jag stannar upp
står still i intet
innan bröstkorgen
lyfter mig upp
upp
ett djupt andetag
åter vid ytan

..inser jag att jag hoppar själv

att frihetens ord inte alls var fria
att jag bundit dem
i betong

 

Så simmar jag sakta över till andra sidan




Fri vers av Mona*
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-04 17:55



Bookmark and Share


  korpfjäder
Njuter varje rad i den här. Att bli någon... att vara. Jag Är...
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*