Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade ingen passande bild...


Något litet om sex

 

Det är

din hunger

som kan

mätta

mig...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 441 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-12-05 01:35



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Enediel!

Suveränt att med få ord få denna nerv och längtan hos mig... Bra! tycker Fredrik
2008-12-09

  Blåbäret
härligt! ja i alla fall försöka mätta ;)
2008-12-07

  Lejonhjärtas poesi
Underbar och dikten ger så härliga bilder, inte undra på att man är hungrig.
2008-12-06

  lodjuret/seglare VIP
jaha du, en 'Något litet om...'
jag har sett någon le...
2008-12-06

  Johan Bergstjärna VIP
Kort & kärnfullt.
Fint!

bilder finns på matton.se
2008-12-05

  Mygg
Håll honom hungrig :))
2008-12-05

  Quasimodo
Med insikt och snärt för det vi är och ger till varandra, skönt uttryck här !!
2008-12-05

    Bodil Sandberg
Tycker ändå bilden står fullkomligen klar..urläcker poesi min vän!!!
2008-12-05

  Bjarne Nordbö
Raaaap.

Hunger mättar allt som vill bli fyllt.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du