Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

 

I förståelsen
för medmänniskors
individualitet


ligger förlåtelsen

och den sanna kärleken




Fri vers av Nic
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-08-16 14:09



Bookmark and Share


  Almaz
Du är en visdomspoet som sprider ljus och glädje med dina underbara dikter!!
Precis så är det..solklart!
Fint och enkelt skrivet, med en kärna av kärlek och visdom...
2005-08-16

  Jessi
Du har så rätt!
2005-08-16

  Rachel Roth
just genom den förståelsen kan förlåtelse i den sanna kärlekens namn uppstå...
2005-08-16

  Teresia Ridell
Helt rätt ! Tack !
2005-08-16

  Smultris
Kan inte stämma bättre...

*ler*
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic