Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korp

nattskimrande ljus

över vidsträckta skogar

genom solar och mörker

bär dina fjädrar högre

än sagorna

ville jag flyga

bortom hjärtat en evighet

närmare än så




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-05 17:38



Bookmark and Share


  noname_realmind
"högre än sagorna vill jag flyga...*

Åh, det tycker jag om!! :))
2008-12-06

  RogerIvan
Åhh. Jag gillar den här, och jag är fascinerad utav korpar. De flyger ofta över träden i skogsbrynet intill mitt hus. Oftast två i par på någon meters håll ropandes -Kraa kraa... Med kraftfulla vingslag.
2008-12-05

  Ilona _L
Jättevackert och jag flyger gärna med jag också!
2008-12-05

  Sandvargen
jag flyger med ....
fin
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren