Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog luften vägen?



Det var somriga ängar
med doftande luft
som tog mig ut

Det var solens energi
som gav mina nätter
några extra timmar

Det var sommaren
som skulle fylla
vinterns förråd

Men något hände

Vattenmjuka droppar
smeker kind
i saknad av mättnad

Min själ och mitt hjärta
missade målet
och levde ut sin energi

Nu när mörkret omger
finns inget att hämta
ur sommarens minne

Till och med den vita snön
som faller är för mjuk
och skör för att fylla






Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-12-05 19:27



Bookmark and Share


  friheten
Grattis vännen!
2008-12-05

  Eaglemountains VIP
så vackert, men vemodigt .... blunda, och dröm, om den sommar som var, och den sommar som kommer, som även den är långt avlägsen, men vi kan ana ljuset, om vi blundar, och drömmer ....
2008-12-05

  Carola Zettergren
Aj ojoj...så bra skaldat av dig!
2008-12-05

  Sladjana Zubcevic
"Min själ och mitt hjärta
missade målet
och levde ut sin energi"
Underbart skrivet.
2008-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Så mycket går sönder mitt i lust och fägring stor.
Mitt i en vänlig grönskas skira dräkt utspelar sig tragedier.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP