Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ler åt min dag

En sådan dag

då inget stämmer

en sådan dag

jag köper en bulle för mycket

min cyckel känns så fel, svart, tråkig

vägen känns så okänd, den väg jag cycklat

så långt på men ändå.

en dag att glömma

en dag att tänka

en dag så tråkigt rolig att jag ler

tills jag mig i spegeln ser

en sådan dag

idag.

 




Fri vers av la-poet
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-08-16 17:33



Bookmark and Share


  yoyyo
oj :) mycket bra skrivet
" dag så tråkigt rolig att jag ler"
de känner jag igen
2005-11-25

  ia VIP
Ler när jag läser..
Ibland har man dagar man inte vill ha, men man glömmer dom aldrig!
Kanon bra skrivet!
/Ia
2005-08-16

  unhappyvoices
Jättebra! vet precis vad du menar, tror jag iallfall :)
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet