Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUST NU....

 

i denna sena timma

när folk vill hem

och stan lägger sig

när trafikljusen

ingen nytta gör

när allt bara vill sova

och dagen är tömd

lampor släcks

kylen stängs

flaskor plockas undan

och den sista ciggen tänts

tandborstar står

fuktiga mot varann

vattnet strilar i

handfat

då i trötthet


när tankar vandrar

om idag

om morgondagen

 

 

     Då vill

         jag

          smaka din kropp

 




Fri vers av Gryft
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft